logo

Content marketing

content marketing

Content marketing is het aanbieden van relevante informatie aan jouw doelgroep via verschillende kanalen. Anno 2020 is content marketing niet meer weg te denken uit elke online marketingstrategie. Enkel door het leveren van hoogwaardige content kan je jouw potentiële klanten duidelijk informeren, opleiden of met hen communiceren zonder reclame of verkoopspraatjes. Zo kan je jezelf onderscheiden van de concurrentie. Content is king dus.

Door relevante en waardevolle content wil je klanten vooral aan je binden. Ze moeten jouw zien als een referentie in wat je doet. Daarom is het belangrijk dat de content echt een meerwaarde vormt voor jouw doelgroep. De eerste stap is dus de juiste content creëren. Die verspreid je dan via het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment. Voorbeelden van content marketing zijn een blog, een productomschrijving, een post op social media, een video van jouw evenement of congres, podcasts, e-mails, nieuwsbrieven,… Bovendien zorg je door goede content voor een betere online vindbaarheid, gerichtere en beter presterende advertentiecampagnes, het vergroten van je merkbekendheid en meer.

Misschien bied je al heel wat content aan, maar haal je niet het gewenste resultaat? Of je start juist met een nieuwe website of met een nieuw product of dienst? 360 Marketing zorgt voor de juiste contentstrategie. Op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en targets gaan we nieuwe content creëren of bestaande content optimaliseren en via de juiste kanalen aanbieden.

Jouw bestaande content verbeteren of nieuwe content nodig? Mail of bel ons meteen.

Terug naar overzicht