logo

Online marketing met een visie

Missie

360 Marketing ondersteunt alle online marketingactiviteiten. Webdesign, content marketing, advertentiecampagnes, zoekmachineoptimalisatie, social media…

 

Waar maken we het verschil? Door alle onderdelen van jouw marketingmix perfect op elkaar af te stemmen. Geen onsamenhangende campagnes, geen website die er wel mooi uitziet maar niet presteert,… Nee, een overkoepelende en resultaatgerichte strategie waarbinnen alle onderdelen geoptimaliseerd worden en elkaar versterken. Natuurlijk kunnen we ook per onderdeel ondersteuning aanbieden, maar ook hier steeds met het totaalconcept als uitgangspunt.

 

Vandaar ook onze naam: een 360 graden-aanpak van jouw marketing. We denken met jou mee en bieden voor elk project een oplossing op maat.

De Experts

Voor elk project stellen we het juiste team samen dat aangestuurd wordt door een projectleider die de verantwoordelijkheid over het project en de samenwerking opneemt. Deze projectleider vervult ook de rol als single point of contact gedurende de hele samenwerking.

 

Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met focus op het project.

Werkwijze

Het is jouw website, jouw advertentiecampagne, jouw content… Daarom is het belangrijk dat we naar je luisteren om de juiste marketingdoelstellingen te bepalen en uit te werken.  Alles gebeurt steeds in onderling overleg en volledige transparantie. Dankzij een duidelijke rapportage kan je perfect volgen wat de resultaten zijn.

 

Bij 360 Marketing zetten we experts in binnen elk vakgebied waardoor we voor elk domein van de marketingmix de juiste oplossing kunnen bieden.

 

 

De juiste investeringen

Geen enkele onderneming heeft een onuitputtelijk marketingbudget. Daarom wegen we steeds de voordelen tegenover de investering af en proberen we deze steeds te optimaliseren. Door te focussen op resultaat zorgen we voor de juiste return.

 

Afhankelijk van de wensen van de klant bieden we verschillende formules aan. Zo kunnen we een doorgedreven partnership aangaan, op projectbasis met een vast afgesproken budget werken of op basis van uurtarieven voor tijdelijke ondersteuning.