logo

Een marketingaudit met inzicht

marketinganalyse

Een marketingaudit is de basis van elke goede marketingstrategie. We luisteren naar jouw verhaal en analyseren de problemen die je ondervindt en de doelstellingen die je hebt. Zijn de pagina’s van jouw website niet vindbaar in Google en heb je daarom te weinig bezoekers? Heb je genoeg bezoekers maar gaan ze niet over tot het aanvragen van een offerte of tot een aankoop? Loopt jouw advertentiecampagne niet zoals gehoopt? Op basis van de antwoorden op deze vragen én beschikbare data gaan we na waar de opportuniteiten liggen. We evalueren samen de huidige marketingmix en kijken welke acties al dan niet een succes waren en vooral waar er ruimte is voor verbetering.

Bij een marketingaudit maken we ook een volledige concurrentie-analyse. Binnen de sector vergelijken we de inspanningen van verschillende spelers met elkaar en met die van jouw onderneming. Wat zijn de sterke punten van de concurrentie, waar doen we het zelf goed en waar kunnen we door de juiste investeringen zelf het hoogste online rendement bereiken.

Het resultaat is een allesomvattende marketingaudit gemaakt op maat van jouw onderneming. Op basis daarvan kan een duidelijke marketingstrategie worden uitgestippeld.

Neem meteen contact met ons op en vraag jouw marketingaudit aan.

Terug naar overzicht